STREÇE ME MOTIVE ME ZEMRA Detaje

 

Lejla - 8675/525

Streçe me bel elastik me apikim lidhësesh. Stampim me zemra dhe tegel me valëzim.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga STREÇE ME MOTIVE ME ZEMRA të Zara-s
Pamje 2 nga STREÇE ME MOTIVE ME ZEMRA të Zara-s
Pamje 3 nga STREÇE ME MOTIVE ME ZEMRA të Zara-s
Pamje 4 nga STREÇE ME MOTIVE ME ZEMRA të Zara-s