STREÇE ME LULE Detaje

 

Në të gjelbër - 5350/510

Legging me mes elastik dhe me aplikim lidhësesh në pjesën e përparme. Stampim me lule.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga STREÇE ME LULE të Zara-s
Pamje 2 nga STREÇE ME LULE të Zara-s
Pamje 3 nga STREÇE ME LULE të Zara-s
Pamje 4 nga STREÇE ME LULE të Zara-s
Pamje 5 nga STREÇE ME LULE të Zara-s