STREÇE ME KUADRATA Detaje

 

Gri/Ngjyrë toke - 4432/220

Streçe me bel të lartë, me xhepa fallco para. Mbyllje para me zinxhir dhe kopsë me buton.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga STREÇE ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 2 nga STREÇE ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 3 nga STREÇE ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 4 nga STREÇE ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 5 nga STREÇE ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 6 nga STREÇE ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 7 nga STREÇE ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 8 nga STREÇE ME KUADRATA të Zara-s