STREÇE IMITIM LËKURE Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 8372/038

Streçe me bel të lartë me xhepa fallso tegel tub në pjesën e përparme. Mbërthesë anësore me zinxhir të fshehur në tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga STREÇE IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga STREÇE IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga STREÇE IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga STREÇE IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga STREÇE IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga STREÇE IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 7 nga STREÇE IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 8 nga STREÇE IMITIM LËKURE të Zara-s