SHAPKA TË HAPURA ME LËKURË TË BUTË Detaje

 

E gjelbër Kaki - 2342/510

Shapka me taka lëkure të disponueshme në disa ngjyra: kaki, ngjyrë toke dhe ngjyrë luleshtrydhe. Prerje lëkur e butë. Taka të veshura. Përfundon me majë katrore.

Lartësia e takës 8.2 cm.

JOIN LIFE
Care for planet: Lëkurë e regjur duke përdorur praktika më të qëndrueshme.
Këto produkte janë prodhuar në fabrika të lëkurëve të çertifikuara Leather Working Group, duke përdorur energji të rinovueshme dhe teknologji që reduktojnë konsumin e ujit.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA TË HAPURA ME LËKURË TË BUTË të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA TË HAPURA ME LËKURË TË BUTË të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA TË HAPURA ME LËKURË TË BUTË të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA TË HAPURA ME LËKURË TË BUTË të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA TË HAPURA ME LËKURË TË BUTË të Zara-s
Pamje 6 nga SHAPKA TË HAPURA ME LËKURË TË BUTË të Zara-s