SHALL STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH Detaje

 

Natyrale/ E zezë - 0653/034

Shall i stampuar. Finiturë e shqepur.

Përmasat: 196 cm X 93 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHALL STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 2 nga SHALL STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 3 nga SHALL STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 4 nga SHALL STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s