SET ME VESHJE PËR TË PORSALINDURIT TË STAMPUARA Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 8501/471

Set për të porsalindurit. Kapuç me aplikim nyje dhe finiturë me pala. Gushore me mbyllje me kopsë me buton. Çorape me shtresë të poshtme të gomuar. Stampuar gjithandej me yje.

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SET ME VESHJE PËR TË PORSALINDURIT TË STAMPUARA të Zara-s
Pamje 2 nga SET ME VESHJE PËR TË PORSALINDURIT TË STAMPUARA të Zara-s
Pamje 3 nga SET ME VESHJE PËR TË PORSALINDURIT TË STAMPUARA të Zara-s
Pamje 4 nga SET ME VESHJE PËR TË PORSALINDURIT TË STAMPUARA të Zara-s
Pamje 5 nga SET ME VESHJE PËR TË PORSALINDURIT TË STAMPUARA të Zara-s