SANDALE ME RRIP TË DYFISHTË Detaje

 

Kaki - 4615/530

Sandale me kombinim ngjyrash me material që pastrohet lehtë. Shirita ngjitës të rregullueshëm përpara dhe mbrapa. Shuall gome me detaj me taban ngjyrë karamel.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga SANDALE ME RRIP TË DYFISHTË të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE ME RRIP TË DYFISHTË të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE ME RRIP TË DYFISHTË të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE ME RRIP TË DYFISHTË të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE ME RRIP TË DYFISHTË të Zara-s