RROBA BANJE TË GJATA

Rroba banje të konfeksionuara me pëlhurë teknike me finiturë të kadifenjtë. Bel elastik i rregullueshëm me lidhëse. Xhepa anësorë dhe detaj me xhep pllakë prapa.

Gjatësia e qepjes së brendshme të këmbës: 14 cm.
Gjatësia e qepjes së jashtme të këmbës: 44 cm.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 45% poliestër e ricikluar.

E zezë | 0775/300

19,95 EUR

Zgjidh masën

  • M
  • L
  • XL

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë