RROBA BANJE TË PRERA Detaje

 

E verdhë fluoreshente - 8574/302

Rroba banje me bel elastik të rregullueshëm me lidhëse. Xhepa anësor dhe xhepa të jashtëm në pjesën e pasme. Astar i brendshëm.

Tegel i gjatë i brendshëm tek këmbët: 7 cm.
Tegel i gjatë i jashtëm tek këmbët: 31 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

3 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga RROBA BANJE TË PRERA të Zara-s
Pamje 2 nga RROBA BANJE TË PRERA të Zara-s
Pamje 3 nga RROBA BANJE TË PRERA të Zara-s
Pamje 4 nga RROBA BANJE TË PRERA të Zara-s