RRIP SYZESH & MASKË ME STAMPIM

Rrip me koka të rregullueshme për syze dhe kapëse metalike për maskë.
Përmban pjesë të vogla jo e rekomandueshme për fëmijë nën 3 vjeç.

E kaltër | 7243/695

4,95 EUR

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë