RRIP I GJERË ME PERÇINA Detaje

 

E zezë - 1736/008

Rrip i gjerë me detaje të perçinave. Mbyllje me togëz metalike.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga RRIP I GJERË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 2 nga RRIP I GJERË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 3 nga RRIP I GJERË ME PERÇINA të Zara-s