PULOVËR ME THURJE TË LIRSHME

Pulovër me thurje me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Finitura llastiku.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E verdhë | 2209/551

10,95 EUR

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë