PULOVËR PAMBUKU Detaje

 

Kaki - 1660/308

Pulovër me jakë të rrumbullakët me mëngë të gjata. Finiturë me pala.

GJATËSI MODELI: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga PULOVËR PAMBUKU të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR PAMBUKU të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR PAMBUKU të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR PAMBUKU të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR PAMBUKU të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR PAMBUKU të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR PAMBUKU të Zara-s
Pamje 8 nga PULOVËR PAMBUKU të Zara-s
Pamje 9 nga PULOVËR PAMBUKU të Zara-s