PULOVËR MICKEY MOUSE © DISNEY Detaje

 

E kuqe - 4805/501

Pulovër me kapuç me mëngë të gjata. Xhep kangur para me etiketë të qëndisur dhe të stampuar me MICKEY MOUSE © DISNEY. Finiturë me llastik dhe detaj rripash në mëngë.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR MICKEY MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR MICKEY MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR MICKEY MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR MICKEY MOUSE © DISNEY të Zara-s