PULOVËR ME THURJE OVERSIZE Detaje

 

Ngjyrë rëre - 2488/001

Pulovër e gjerë konfeksionuar me pëlhurë me përzierje leshi. Jakë e rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Finiturë me çarje anësore. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR ME THURJE OVERSIZE të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR ME THURJE OVERSIZE të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR ME THURJE OVERSIZE të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR ME THURJE OVERSIZE të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR ME THURJE OVERSIZE të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR ME THURJE OVERSIZE të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR ME THURJE OVERSIZE të Zara-s
Pamje 8 nga PULOVËR ME THURJE OVERSIZE të Zara-s