PULOVËR ME TEKST PËRPARA Detaje

 

Naftë - 4174/311

Pulovër me jakë të rrumbullakët me mëngë të gjata. Finitura me llastik. Detaje teksti në pjesën e përparme.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga PULOVËR ME TEKST PËRPARA të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR ME TEKST PËRPARA të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR ME TEKST PËRPARA të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR ME TEKST PËRPARA të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR ME TEKST PËRPARA të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR ME TEKST PËRPARA të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR ME TEKST PËRPARA të Zara-s
Pamje 8 nga PULOVËR ME TEKST PËRPARA të Zara-s