PULOVËR ME TEKST FLUORI Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 4873/679

Pulovër me jakë të rrumbullakët dhe me mëngë të gjata. Stampuar me tekst në pjesën e sipërme me detaje fluori. Finitura me llastik.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR ME TEKST FLUORI të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR ME TEKST FLUORI të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR ME TEKST FLUORI të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR ME TEKST FLUORI të Zara-s