PULOVËR ME TEGELE PREMIUM Detaje

 

Kaki e çelët - 5584/415

Pulovër e gjerë me jakë të rrumbullakët dhe me mëngë të gjata. Detaje shirita kombinuar me një ngjyrë me reliev.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR ME TEGELE PREMIUM të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR ME TEGELE PREMIUM të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR ME TEGELE PREMIUM të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR ME TEGELE PREMIUM të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR ME TEGELE PREMIUM të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR ME TEGELE PREMIUM të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR ME TEGELE PREMIUM të Zara-s
Pamje 8 nga PULOVËR ME TEGELE PREMIUM të Zara-s
Pamje 9 nga PULOVËR ME TEGELE PREMIUM të Zara-s