PULOVËR ME KUADRATE Detaje

 

Ngjyrë tjegulle - 3717/400

Këmishë e gjerë relaxed fit me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata me manshet me kopsa. Xhepa të mëdhenj në krahor me kopsë. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga PULOVËR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR ME KUADRATE të Zara-s