PULOVËR KUKULL ME TEMINA Detaje

 

I bardhë - 4805/602

Pulovër me kapuç dhe mëngë të gjata. Stampuar në pjesën e përparme me aplikim me temina dhe finiturë llastiku poshtë.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR KUKULL ME TEMINA të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR KUKULL ME TEMINA të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR KUKULL ME TEMINA të Zara-s