PULOVËR FLUORI I KOMBINUAR Detaje

 

E verdhë fluoreshente - 8696/666

Pulovër me kapuç dhe mëngë të gjata me detaje të shiritave me kontrast. Stampuar me tekst në pjesën e sipërme me detaje të teksturës. Finiturë e gomuar në hem e kombinuar.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR FLUORI I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR FLUORI I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR FLUORI I KOMBINUAR të Zara-s