PULOVËR ESSENCE Detaje

 

E gjelbër e fortë - 5372/407

Pulovër me prerje të gjerë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata me detaj me prerje. Finitura me llastik.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 65% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR ESSENCE të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR ESSENCE të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR ESSENCE të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR ESSENCE të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR ESSENCE të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR ESSENCE të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR ESSENCE të Zara-s
Pamje 8 nga PULOVËR ESSENCE të Zara-s
Pamje 9 nga PULOVËR ESSENCE të Zara-s
Pamje 10 nga PULOVËR ESSENCE të Zara-s