PULOVËR E TRIKOTUAR ME FIJE TË PËRZIER Detaje

 

Kaki - 0021/117

Pulovër me jakë të ngritur të rregullueshme me lidhëse dhe mëngë të gjata. Mbyllje e përparme me zinxhir.

LARTËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga PULOVËR E TRIKOTUAR ME FIJE TË PËRZIER të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR E TRIKOTUAR ME FIJE TË PËRZIER të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR E TRIKOTUAR ME FIJE TË PËRZIER të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR E TRIKOTUAR ME FIJE TË PËRZIER të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR E TRIKOTUAR ME FIJE TË PËRZIER të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR E TRIKOTUAR ME FIJE TË PËRZIER të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR E TRIKOTUAR ME FIJE TË PËRZIER të Zara-s