PULOVËR E THURUR ME VIJA Detaje

 

Rozë - 3859/016

Pulovër pas trupit me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR E THURUR ME VIJA të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR E THURUR ME VIJA të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR E THURUR ME VIJA të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR E THURUR ME VIJA të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR E THURUR ME VIJA të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR E THURUR ME VIJA të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR E THURUR ME VIJA të Zara-s
Pamje 8 nga PULOVËR E THURUR ME VIJA të Zara-s