PULOVËR E THURUR LIMITED EDITION Detaje

 

E zezë - 4369/001

Pulovër me jakë të lartë dhe mëngë të gjata me mansheta. Detaje aplikimi me qëndisje me fiston kombinuar me një ngjyrë me flutura në fund.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR E THURUR LIMITED EDITION të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR E THURUR LIMITED EDITION të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR E THURUR LIMITED EDITION të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR E THURUR LIMITED EDITION të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR E THURUR LIMITED EDITION të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR E THURUR LIMITED EDITION të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR E THURUR LIMITED EDITION të Zara-s
Pamje 8 nga PULOVËR E THURUR LIMITED EDITION të Zara-s