PULOVËR E THURUR EFEKT I BUTË Detaje

 

Gri - 1509/007

Pulovër me dekolte V me mëngë të gjata. Finitura me llastik.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR E THURUR EFEKT I BUTË të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR E THURUR EFEKT I BUTË të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR E THURUR EFEKT I BUTË të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR E THURUR EFEKT I BUTË të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR E THURUR EFEKT I BUTË të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR E THURUR EFEKT I BUTË të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR E THURUR EFEKT I BUTË të Zara-s