PULOVËR E THURUR DYNGJYRËSHE Detaje

 

Kaki me cirka - 5507/660

Pulovër e thurur me kapuç dhe me mëngë të gjata. Xhepa të tipit të madh përpara

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga PULOVËR E THURUR DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR E THURUR DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR E THURUR DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR E THURUR DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR E THURUR DYNGJYRËSHE të Zara-s