PORTOFOL XL ME RELIEV ME MOTIVE KAFSHËSH Detaje

 

I zi - 3805/520

Portofol masa XL. Ngjyrë e zezë. Reliev me motive kafshësh në prerje, tip reptili. Mbërthesë me zinxhir. Brenda saj ka tetë ndarje për kartat dhe katër xhepa për kartmonedha dhe / ose dokumenta. Gjithashtu ka një xhep mbërthesë zinxhiri për monedha. Përfshin rrip dore të ndashëm.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 21 x 11 x 2,5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PORTOFOL XL ME RELIEV ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 2 nga PORTOFOL XL ME RELIEV ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 3 nga PORTOFOL XL ME RELIEV ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 4 nga PORTOFOL XL ME RELIEV ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 5 nga PORTOFOL XL ME RELIEV ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s