POLO STAMPIM X RHUIGI

Polo e konfeksionuar prej pëlhure teknike. Jakë me kapak me detaj jacquard e kombinuar me kontrast dhe hapje përpara. Mëngë të shkurtra. Stampime përpara dhe prapa dhe logo x Rhuigi të kombinuara me kontrast. Palë fundore me çarje anësore.

Koleksioni special x RHUIGI.

E gjelbër | 6224/361

29,95 EUR

Zgjidh masën

  • S
  • M
  • L

Shtoje në shportë