POLO STAMPIM X RHUIGI

Polo e konfeksionuar prej pëlhure teknike. Jakë me kapak me detaj jacquard e kombinuar me kontrast dhe hapje përpara. Mëngë të gjata me finiturë fundore llastiku. Stampime përpara dhe prapa dhe logo x Rhuigi të kombinuara me kontrast. Palë fundore me çarje anësore.

Koleksioni special x RHUIGI.

E bardhë e thyer | 6224/360

29,95 EUR

Zgjidh masën

  • L-XL
    Shih produkte të ngjashme
  • S-M

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë
  • Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.