PIZHAME OPENWORK Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 8501/477

Pizhame me jakë të rrumbullakët dhe me mëngë të gjata. Mbyllje me kopsë me buton në pjesën e sipërme dhe të përparme. Xhepi i jashtëm në formë gushore.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PIZHAME OPENWORK të Zara-s
Pamje 2 nga PIZHAME OPENWORK të Zara-s
Pamje 3 nga PIZHAME OPENWORK të Zara-s
Pamje 4 nga PIZHAME OPENWORK të Zara-s