PIZHAME JAKË ME KOPSA LISHO Detaje

 

Kafe/miu - 4174/699

Pizhame dy pjesë. Bluzë me jakë me kopsa dhe mëngë të gjata. Mbyllje me kopsa në shpatulla. Pantallona të gjata me bel elastik dhe finiturë me manshetë poshtë.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PIZHAME JAKË ME KOPSA LISHO të Zara-s
Pamje 2 nga PIZHAME JAKË ME KOPSA LISHO të Zara-s
Pamje 3 nga PIZHAME JAKË ME KOPSA LISHO të Zara-s
Pamje 4 nga PIZHAME JAKË ME KOPSA LISHO të Zara-s
Pamje 5 nga PIZHAME JAKË ME KOPSA LISHO të Zara-s
Pamje 6 nga PIZHAME JAKË ME KOPSA LISHO të Zara-s
Pamje 7 nga PIZHAME JAKË ME KOPSA LISHO të Zara-s