PAZARI ME PERÇINA Detaje

 

I zi - 8040/204

Çantë në formë pazari ngjyrë e zezë. Detaje topash metalikë në konturin e çantës. Astar i brendshëm me disa ndarje, një me zinxhir. Rrip supi me zinxhir.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 32 x 26 x 7 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 2 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 3 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 4 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 5 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 6 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 7 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 8 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 9 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 10 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 11 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 12 nga PAZARI ME PERÇINA të Zara-s