PARDESY DOPIOPETË ME KOPSA Detaje

 

Gur - 3046/233

Pardesy me jakë xhakete dhe mëngë të gjata me manshet të rregullueshëm. Xhepa në pjesën e përparme me fileto. Mbyllje përpara dopiopetë me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PARDESY DOPIOPETË ME KOPSA të Zara-s
Pamje 2 nga PARDESY DOPIOPETË ME KOPSA të Zara-s
Pamje 3 nga PARDESY DOPIOPETË ME KOPSA të Zara-s
Pamje 4 nga PARDESY DOPIOPETË ME KOPSA të Zara-s
Pamje 5 nga PARDESY DOPIOPETË ME KOPSA të Zara-s
Pamje 6 nga PARDESY DOPIOPETË ME KOPSA të Zara-s
Pamje 7 nga PARDESY DOPIOPETË ME KOPSA të Zara-s
Pamje 8 nga PARDESY DOPIOPETË ME KOPSA të Zara-s