PANTALLONA TWEED ME KUADRATE Detaje

 

E gjelbër/natyrale - 2306/321

Pantallona të gjera me bel të lartë me xhepa anash. Mbyllje përpara me zinxhir dhe tokëz metalike.

GJATËSI MODELI: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% pambuk i ricikluar.
Prodhimi i pëlhurave të ricikluara ka një impakt më të ulët mjedisor; konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga PANTALLONA TWEED ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TWEED ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TWEED ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TWEED ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA TWEED ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA TWEED ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA TWEED ME KUADRATE të Zara-s