PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS TIE DYE

Pantallona të shkurtra xhins, qemer i brendshëm i rregullueshëm dhe mbërthim me kopsë përpara. Pesë xhepa.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E purpurt | 9632/713

17,95 EUR-40%9,99 EUR

Zgjidh masën

 • 6 vjeç (116 cm)
 • 7 vjeç (122 cm)
 • 8 vjeç (128 cm)
 • 9 vjeç (134 cm)
  Coming soon9 vjeç (134 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 10 vjeç (140 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 11-12 vjeç (152 cm)
 • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë