PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS TIE DYE

Pantallona të shkurtra xhins, qemer i brendshëm i rregullueshëm dhe mbërthim me kopsë përpara. Pesë xhepa.

Ngjyrë natyrale | 1889/612

17,95 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë