PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS TEGELA DEKORATIVË ME KONTRAST

Pantallona të shkurtra xhins me qemer të brendshëm të rregullueshëm dhe mbërthim me kopsë përpara. Pesë xhepa. Detaj me tegel dekorativ me kontrast.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

I bardhë | 9632/705

15,95 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë