PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS TË DERDHURA

Pantallona të shkurtra xhins me qemer elastik. Xhepa të përparmë dhe të pasmë me aplikim etikete.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër e hapur | 4743/750

12,95 EUR

Zgjidh masën

  • 6 years (116 cm)
  • 7 years (122 cm)
  • 8 years (128 cm)
  • 9 years (134 cm)
  • 10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë