PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS TË DERDHURA

Pantallona të shkurtra xhins të derdhura me qemer të brendshëm të rregullueshëm dhe mbërthim me kopsë përpara. Xhepa të përparmë.

JOIN LIFE Care for fiber & water: të paktën 55% pambuk në konvertim në pambuk organik.

E kaltër e hapur | 1538/607

17,95 EUR-40%9,99 EUR

Zgjidh masën

 • 6 vjeç (116 cm)
 • 7 vjeç (122 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 8 vjeç (128 cm)
 • 9 vjeç (134 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 10 vjeç (140 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 11-12 vjeç (152 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 13-14 vjeç (164 cm)
  Coming soon13-14 vjeç (164 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë