PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME STAMPIM

Pantallona të shkurtra xhins me qemer të brendshëm të rregullueshëm dhe mbërthim me kopsë përpara. Pesë xhepa. Detaj me grisje dhe stampim all over.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër e mesme | 8367/557

14,95 EUR
-35%
8,99 EUR

Zgjidh masën

 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 12-18 months (86 cm)
  Coming soon12-18 months (86 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 18-24 months (92 cm)
  Coming soon18-24 months (92 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 2-3 years (98 cm)
  Coming soon2-3 years (98 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 3-4 years (104 cm)
  Coming soon3-4 years (104 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 4-5 years (110 cm)
  Coming soon4-5 years (110 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë