PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME GRISJE

Pantallona të shkurtra xhins me qemer të brendshëm të rregullueshëm dhe mbërthim me kopsë përpara. Pesë xhepa. Detaj me grisje.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër | 8367/555

12,95 EUR

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë