PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME GRISJE

Pantallona të shkurtra me shtrat të lartë me pesë xhepa. Detaj me grisje dhe palë pa tegel. Efekt i dalëboje. Mbërthim i përparmë me kopsa metalike.

JOIN LIFE Care for fiber & water: të paktën 20% pambuk i ricikluar.

E kaltër e mesme | 5862/164

22,95 EUR

Zgjidh masën

  • 32
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
  • 46

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë