PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS INDIGO

Pantallona të shkurtra xhins, qemer i brendshëm i rregullueshëm dhe mbërthim me kopsë përpara, masa 6 me perçinë. Pesë xhepa. Detaj me grisje.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër e hapur | 4676/777

19,95 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë