PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS COMFORT

Pantallona të shkurtëra xhins me mes elastik me lidhëse të rregullueshme përpara. Xhepa të përparmë dhe të pasmë tip pllakë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Gri / Bojëqielle | 8367/554

12,95 EUR

Zgjidh masën

 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 12-18 months (86 cm)
 • 18-24 months (92 cm)
  Coming soon18-24 months (92 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 2-3 years (98 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 3-4 years (104 cm)
  Coming soon3-4 years (104 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 4-5 years (110 cm)
  Coming soon4-5 years (110 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë