PANTALLONA TË SHKURTRA TË DERDHURA PREJ LINOJE

Pantallona të shkurtra me qemer elastik me mbërthim me kopsë përpara dhe aplikim me lidhëse të rregullueshme. Xhepa të përparmë dhe tip pllakë të pasmë. Pëlhurë 21% lino.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 55% TENCEL™ Lyocell.

E kaltër | 8574/550

12,95 EUR

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë