PANTALLONA TË SHKURTRA SARGI

Pantallona të shkurtra me qemer elastik prapa dhe mbërthim me perçinë përpara. Xhepa të përparmë dhe të pasmë tip pllakë me kapak.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër | 5854/551

10,95 EUR

Zgjidh masën

 • 3-6 months (68 cm)
  Coming soon3-6 months (68 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 6-9 months (74 cm)
  Coming soon6-9 months (74 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 12-18 months (86 cm)
  Coming soon12-18 months (86 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 18-24 months (92 cm)
  Coming soon18-24 months (92 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 2-3 years (98 cm)
 • 3-4 years (104 cm)
 • 4-5 years (110 cm)
  Coming soon4-5 years (110 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë