PANTALLONA TË SHKURTRA ME PUSH STAMPIM PALMASH

Pantallona të shkurtra me push, me qemer elastik dhe lidhëse të rregullueshme përpara. Stampim all over. Detaj me prerje.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Vjollcë e turbullt | 6061/800

8,95 EUR-20%6,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë