PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME TË GRISURA Detaje

 

Blu e errët - 5585/481

Pantallona të shkurtëra të ngushta dhe të zbardhura me efekt me grisje. Pesë xhepa. Finiturë me manshet. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS ME TË GRISURA të Zara-s